Asigurări București

Servicii Asigurări București

Asigurările reprezintă un instrument esențial pentru gestionarea riscurilor financiare și protecția împotriva pierderilor neașteptate. Acestea pot acoperi o gamă largă de domenii, inclusiv sănătate, proprietate, viață, afaceri și multe altele.

În primul rând, asigurările de sănătate oferă acces la servicii medicale, acoperind cheltuielile pentru consultații medicale, tratamente și intervenții chirurgicale. Ele asigură o protecție financiară împotriva costurilor ridicate ale îngrijirii medicale, contribuind la menținerea sănătății individului.

Asigurările de proprietate, cum ar fi asigurările locuinței și ale automobilelor, furnizează protecție împotriva pierderilor materiale cauzate de incendii, inundații, furturi sau accidente rutiere. Ele asigură reconstruirea sau repararea bunurilor asigurate, contribuind la refacerea pierderilor financiare suferite.

Asigurările de viață sunt concepute pentru a oferi sprijin financiar în cazul decesului asiguratului. Acestea acordă o sumă asigurată beneficiarilor desemnați, ajutându-i să facă față cheltuielilor curente și să planifice viitorul fără griji financiare.

Pentru afaceri, asigurările pot acoperi riscurile legate de răspunderea civilă, pierderile de proprietate, întreruperile de afaceri și altele. Ele sunt esențiale pentru menținerea stabilității financiare a companiilor și protejarea activelor acestora.

Asigurările de răspundere civilă sunt concepute pentru a proteja indivizii și afacerile împotriva reclamațiilor de daune materiale sau corporale. Acestea acoperă costurile asociate proceselor judiciare și oferă o protecție financiară în situații de litigii.

În plus, asigurările de călătorie oferă acoperire în caz de evenimente neașteptate precum anularea călătoriilor, pierderea bagajelor sau nevoia de îngrijire medicală în timpul șederii în străinătate.

Importanța asigurărilor constă în faptul că ele asigură pacea lăuntrică și stabilitatea financiară în fața riscurilor inevitabile. Prin plățile de prime, asigurații primesc un nivel de securitate financiară, ceea ce le permite să abordeze cu încredere provocările vieții. Totodată, asigurările contribuie la stimularea economiei, oferind un cadru pentru gestionarea riscurilor și asigurând un mediu financiar mai predictibil pentru indivizi și companii.

Asigurare RCA

RCA-ul reprezinta o asigurare auto obligatorie prin lege pentru fiecare proprietar de autovehicul menita sa despagubeasca persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de autoturismul pentru care s-a emis polita.

Asigurare facultativa

Asigurarea factultativa protejeaza locuinta, anexele si bunurile de riscuri multiple in limitele sumelor dorite de dumneavoastra.

Asigurare de sănătate

Pentru sanatatea ta si a celor dragi.

Profesionale (Malpraxis)

Acoperă prejudiciile provocate de asigurat terţelor persoane. Despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei.

Asigurare CASCO

CASCO este o asigurare facultativă în baza căreia societatea de asigurare achită despăgubiri pentru avariile accidentale (parțiale sau totale) și/sau furtul (parțial sau total) suferite de vehiculul asigurat și înscris în polița de asigurare.

Asigurare de calătorie

Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii.

Asigurare de viață

Protectie, investii, economisire, copii si nu numai.

Plata se poate face cu cardul sau cash (luați legătura cu noi). În momentul în care ajungeți pe pagina de login, vă rugăm să verificați mail-ul, unde veți primi un link pe care va trebui să-l accesați pentru a vă seta o nouă parolă. Vă mulțumim!

Asigurare obligatorie (PAD)

Asigurarea de locuinta PAD este polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale, o polita de asigurare obligatorie care acopera daunele produse de inundatii, cutremure sau alunecari de teren asupra locuintelor.

Asigurare storno

Te ajuta sa-ti recuperezi banii in cazul unor situatii neprevazute care duc la anularea calatoriei. Vine in completarea asigurarii medicale de calatorie.

Pensii

Pilonul III – Fondul de Pensii Facultative consta in contributia voluntara pana la 15% din venitul salarial pentru majorarea veniturilor angajatilor la varsta pensionarii.

Scrie-ne! Sună-ne!

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau informații!

Str. Dunarii, nr 14G, Bragadiru

  Asigurarea de viață

  Asigurarea de viață reprezintă o formă esențială de protecție financiară pentru tine. Aceasta oferă o sumă asigurată în cazul decesului, furnizând sprijin financiar familiei tale. 

  Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii pentru orice tip de asigurare!

  0760/582/427
  ghecefcosmin23@gmail.com
  Str. Dunarii, nr 14G, Bragadiru

  Meniu rapid

  Asigurări

  Asigurare RCA

  Asigurare CASCO

  Asigurare obligatorie (PAD)

  Asigurare facultativa

  Asigurare de calătorie

  Asigurare storno

  Asigurare de sănătate

  Profesionale (Malpraxis)

  Asigurare de viață

  Pensii

  Partener Destine

  © 2024 | Website creat de: Web Design Giurgiu